Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

ORDU, TANITIMDA HEDEFİNE ULAŞIYOR (30.05.2016)

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun daveti üzerine geçtiğimiz haftalarda Ordu’ya gelen 21 seyahat blog yazarı ve gezgin fotoğrafçıların, sosyal medyada yaptığı Ordu paylaşımları milyonları aştı.

 

Ordu’nun güzelliklerini fotoğraflamak, sosyal paylaşım ağlarında paylaşmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından Ordu’ya gelen 21 seyahat blog yazarı ve gezgin fotoğrafçı, geçtiğimiz haftalarda 5 gün boyunca Ordu’nun değişik yörelerindeki tarihi, turistik ve kültürel değerleri görüntüleyip, fotoğraflamışlardı.

 

Aralarında ulusal gazetelerde seyahat yazarlarının da bulunduğu ekip, Ordu’da çektikleri görüntü ve fotoğrafları, kendi sosyal paylaşım hesaplarından paylaşarak, Ordu’nun güzelliklerinin milyonlara ulaşmasını sağladı.

 

Facebook, twitter, instagram ve periscope gibi sosyal paylaşım ağlarından yapılan paylaşımlardaki görüntülenme sayısı 10 milyonu aştı.

 

21 seyahat blog yazarı ve gezgin fotoğrafçıların, sosyal medyada yaptığı Ordu paylaşımlarının kısa sürede 100 milyona ulaşması bekleniyor.

 

Öte yandan Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun daveti üzerine NTV den Ordu’ya gelen ekip, aralarında Ulugöl, Perşembe Yaylası gibi turistik yerlerin bulunduğu mekanlarda çekimler yaptı.

 

HABER TARİHİ VE KAYNAĞI: 12.05.2016,ORDU VALİLİĞİ